• Nevados Black tuinkachel, functioneel design


  10 February 2016

  Nevados Black tuinkachel, functioneel design

  Tuinkachelgigant bied je een ruime keuze aan verschillende tuinkachels. Sommige tuinkachels zijn puur voor het functionele aspect gemaakt. Echter bieden onze bekende merken ook enkele tuinkachels aan die naast het verwarmen van je gezelschap zich ook richten op een uitgesproken design. De Nevados Black van Gardenmaxx is hier een goed voorbeeld van.

   

  Strak design

  Gardenmaxx heeft bij het fabriceren van de Nevados Black gebruik gemaakt van zwart metaal. Dit zorgt voor een zeer strak design en uitgesproken uitstraling. Daarnaast is ook de vorm van de Nevados Black uitgesproken. De tuinkachel is namelijk 125 centimeter hoog, 45 centimeter breed en 39 centimeter diep. Dit zorgt er voor dat de tuinkachel in vrijwel iedere tuin en iedere stijl past. Wel valt de Nevados Black gelijk op en springt de tuinkachel direct in het oog. Daarnaast is de tuinkachel van Gardenmaxx ook erg mobiel door het lage gewicht van 16 kilo. Het materiaal dat is gebruik voor het fabriceren van de tuinkachel is maar liefst 2 centimeter dik. De warmte binnen de kachel wordt dan ook voor lange tijd behouden.

   

  Ieder gezelschap

  De Nevados Black van Gardenmaxx richt zich op ieder gezelschap, of dit nu alleen met je partner is of een groot familiefeest. Door het unieke design en de langwerpige vorm van de pijp boven de kachel wordt er altijd voor een goede doorstroming van de zuurstof gezorgd. Dit maakt dat je met weinig hout veel warmte ontvangt van de Nevados Black. Ook zorgt dit design er voor dat de warmte lang behouden blijft en de tuinkachel voor lange tijd veel warmte afgeeft.

   

  Ieder seizoen buiten

  Doordat de zuurstof toevoer altijd optimaal is kun je met de Nevados Black ook in de herst- en wintermaanden buiten zitten en van de warmte genieten die de kachel je geeft.

Add a Review/Comment