• Een elektriciteitskeuring laten uitvoeren


  15 October 2014

  Een elektriciteitskeuring laten uitvoeren

  U staat op punt een woning te kopen. In dat geval is het altijd van groot belang dat u een elektriciteitskeuring laat uitvoeren, maar ook een bouwkundige keuring. Doet u dit niet tijdig, dan kunt u eventueel tegen zeer hoge kosten oplopen.

  OfficiŽle elektrische keuring

  U laat de keuring voor verkoop uitvoeren door betrouwbare en erkende energiedeskundigen, die zowel in Nederland als in Vlaanderen werkzaam zijn. Op het moment dat u contact op neemt voor het uitvoeren van de keuring, kan de keuring al binnen enkele dagen plaatsvinden. Want met de aankoop van een woning en tijdens het onderhandelingsproces is haast geboden in dergelijke situaties.

  Keuringsrapport

  Nadat de keuring heeft plaatsgevonden zult u een uitgebreide, officiŽle rapportage ontvangen van de elektriciteitskeuring. Hiermee kunt u meteen de onderhandeling over de verkoopprijs van de woning in en hebt u het bewijs in handen, mochten er zich ongeregeldheden voordoen binnen de aanwezige elektra. In principe is het zo dat de mogelijk waargenomen zwakheden en herstelkosten hiervan in mindering gebracht kunnen worden op de aankoopprijs van de woning. Regel vandaag nog de keuring voor verkoop | Bezoek de website EPCnodig.com | Uw partner in elektriciteitskeuringen

Add a Review/Comment